Doorzaaien en zaaien van Gras

 

Verstoren die kale plekken in uw gazon uw mooie tuin? Dan kan u altijd beroep doen op de expertise van tuinwerken Jonas Vercauteren. Hij kan met plezier uw gazon in Sint-Niklaas doorzaaien voor een stralend resultaat. 

In ere hersteld

Het gazon van uw dromen ligt binnen handbereik - Jonas Vercauteren zorgt voor de naadloze opvulling van de kale plekken in uw gazon. Na het verticuteren kan doorzaaien wonderen doen, zeker wanneer het wordt uitgevoerd door een professional. Doorzaaien kan vanaf het voorjaar tot oktober.

Een glooiend gazon

Wilt u een volledig nieuw gazon aanleggen? Kies voor de expertise en het materiaal van tuinwerken Jonas Vercauteren en u zal versteld staan van het resultaat. Vraag ook gerust om informatie over de verschillende soorten gras die uw woning en tuin mooi kunnen complimenteren. Jonas helpt u graag verder. 

Contact

Interesse in de diensten van tuinwerken Jonas Vercauteren? Wenst u het zaaien van uw gras te combineren met een volledige tuinaanleg, tuinonderhoud of het plaatsen van een afsluiting? Geef dan een seintje!