Afsluitingen en tuinhuizen in alle maten en materialen

Veiligheid en privacy: u streeft het na door uw terrein degelijk af te schermen en dat kan met een van onze afsluitingen in Stekene van Bekaert. Hun belangrijkste kenmerk? Hun stevigheid. De rechthoekige mazen met horizontale versterkingen zijn onverwoestbaar.

Een afsluiting omringt elk terrein - de grootte speelt geen rol. Tuinwerken Jonas Vercauteren  schakelt zoveel wanden aan elkaar als u wilt. En om de zoveel meter bieden palen de nodige steun aan de afsluiting. Ook voor tuinhuizen kunt u bij ons overigens terecht.

Particulieren

Uw kinderen of huisdieren houdt u graag in uw tuin, terwijl u ongewenste bezoekers er graag uit weert. Dat is gemakkelijk realiseerbaar: u laat gewoon een omheining plaatsen door Jonas Vercauteren. Zo schermt u uw woning, tuin en oprit veilig af. Laat u Jonas uw omheining plaatsen? Dan lijkt ze precies voor uw woning gemaakt.

Bedrijfsterrein

Een omheining of poorten plaatsen rond een bedrijfsterrein, vraagt om precisie. Gelukkig heeft Jonas Vercauteren de expertise in huis om die klus te klaren. Samen met u bepalen we de vorm en stijl van de omheining, en meten wij alles tot in de puntjes op. Zo staan we niet voor verrassingen wanneer we de afsluitingen plaatsen.

Contacteer ons vandaag nog

Heeft u nog vragen over onze afsluitingen of tuinhuizen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Tuinwerken Jonas Vercauteren inStekene. Online kopen van onze pakketten kan via onze webshop.